Need more info about a product or service? Contact us now! 

Contact us

Waarom je NUFAM 2023 zou moeten bezoeken | Versus-Omega

 

NUFAM Karlsruhe 2023 geeft vorm aan de toekomst van mobiliteit en logistiek


Bezoek Versus-Omega in Hal 1 - Stand E105


Vanaf donderdag 21 september tot en met zondag 24 september 2023 vindt NUFAM Trade Fair plaats in Karlsruhe in Duitsland. NUFAM is de gerenommeerde internationale vakbeurs voor bedrijfsvoertuigen, transport en logistiek! In deze blogpost nemen we je mee op een reis door de geschiedenis van NUFAM, verkennen we de sectoren die het bestrijkt, laten we je kennismaken met enkele van de belangrijkste deelnemende bedrijven en leggen we uit waarom deze beurs zo'n geweldige reputatie geniet. Of u nu een logistieke professional bent, een voertuigliefhebber of gewoon nieuwsgierig bent naar de toekomst van transport, bij NUFAM moet u zijn. Laten we erin duiken!

Geschiedenis van NUFAM: de weg vrijmaken voor uitmuntendheid

NUFAM, een afkorting voor "Nutzfahrzeugmesse" in het Duits, vertaalt zich naar "Commercial Vehicle Fair" in het Engels. De wortels van dit prestigieuze evenement gaan terug tot 1985, toen de motoren voor het eerst op gang kwamen in Karlsruhe, Duitsland. Sindsdien is het in omvang gegroeid en is het een tweejaarlijkse aangelegenheid geworden die voortdurend marktleiders, innovators en enthousiastelingen van over de hele wereld aantrekt.

De oprichting van de beurs werd gestimuleerd door de behoefte aan een speciaal platform waar de bedrijfsvoertuigsector zijn nieuwste ontwikkelingen kon presenteren. NUFAM ging altijd over meer dan alleen vrachtwagens en bestelwagens; het is een viering van het hele logistieke en transport-ecosysteem. Door de jaren heen heeft het een cruciale rol gespeeld bij het vormgeven van de toekomst van de industrie, door ruimte te bieden voor samenwerking, kennisdeling en de onthulling van geavanceerde technologieën.

De bloeiende sectoren bij NUFAM:

NUFAM Karlsruhe is niet zomaar een vakbeurs; het is een uitgebreide expositie die een breed scala aan sectoren bestrijkt. Hier zijn enkele van de belangrijkste gebieden die u op de beurs kunt verkennen:

 1. Bedrijfsvoertuigen: De kern van NUFAM zijn de voertuigen zelf. Van zware vrachtwagens tot wendbare bestelwagens, u vindt er een duizelingwekkend aanbod aan voertuigen die het nieuwste op het gebied van design, technologie en duurzaamheid laten zien.
 2. Logistieke oplossingen: NUFAM is de plek waar logistieke professionals innovatieve oplossingen kunnen ontdekken om hun activiteiten te stroomlijnen. Dit omvat telematica, wagenparkbeheersystemen en logistieke software die ervoor zorgen dat de toeleveringsketens in de wereld soepel blijven draaien.
 3. Duurzaamheid en groene mobiliteit: In de milieubewuste wereld van vandaag is duurzaam transport belangrijker dan ooit. NUFAM besteedt veel ruimte aan milieuvriendelijke voertuigen, alternatieve brandstoffen en de nieuwste ontwikkelingen bij het verkleinen van de ecologische voetafdruk van commercieel transport.
 4. Aanhangwagens en carrosserieën: De beurs gaat niet alleen over de vrachtwagens zelf; het gaat ook om de uitrusting die ze bij zich hebben. U vindt een breed scala aan aanhangwagens, opbouwvoertuigen en voertuigen voor speciale doeleinden die zijn afgestemd op verschillende transportbehoeften.
 5. Innovatieve technologieën: NUFAM is een hotspot voor technologische innovatie. Van oplossingen voor autonoom rijden tot connectiviteits- en veiligheidstechnologieën: u zult met eigen ogen getuige zijn van de toekomst van het transport.

Maak kennis met de marktleiders:

NUFAM Karlsruhe is een magneet voor topbedrijven en marktleiders die ervoor kiezen hun nieuwste aanbod op de beurs te onthullen. Hier zijn enkele van de bedrijven die u kunt verwachten:

 1. Mercedes-Benz: De iconische Duitse autofabrikant verrast de bezoekers voortdurend met zijn baanbrekende aanbod aan bedrijfsvoertuigen, inclusief elektrische en autonome opties.
 2. Volvo Trucks: Volvo staat bekend om zijn toewijding aan veiligheid, duurzaamheid en innovatie. Bij NUFAM presenteren ze hun nieuwste vrachtwagens uitgerust met de modernste technologieën.
 3. MAN Truck & Bus: MAN staat synoniem voor betrouwbaarheid en efficiëntie in de bedrijfswagensector. Hun aanwezigheid bij NUFAM is een bewijs van hun toewijding aan het bevorderen van transportoplossingen.
 4. Iveco: Als wereldleider op het gebied van duurzaam transport brengt Iveco zijn elektrische en aardgasaangedreven voertuigen naar de beurs en biedt zo een kijkje in de toekomst van milieuvriendelijke mobiliteit.
 5. ZF Friedrichshafen: ZF is een belangrijke speler op het gebied van aandrijflijn- en chassistechnologie. Hun innovatieve producten, tentoongesteld op NUFAM, helpen de toekomst van de industrie vorm te geven.

Waarom NUFAM een goede reputatie geniet:

NUFAM Karlsruhe heeft zijn uitstekende reputatie om verschillende dwingende redenen verdiend:

 1. Industrie-erfgoed: Met bijna vier decennia geschiedenis heeft NUFAM diepe wortels in de bedrijfswagen- en logistieke sector. Dit erfgoed geeft het een unieke autoriteit en status binnen de industrie.
 2. Globaal bereik: De beurs trekt een divers internationaal publiek aan en bevordert samenwerking en wereldwijde netwerkmogelijkheden. Het is een smeltkroes van ideeën, innovaties en culturen.
 3. Innovatiehub: NUFAM biedt consequent een platform voor baanbrekende technologieën en oplossingen. Het is de plek waar trends in de sector worden gezet en waar u een voorproefje kunt krijgen van wat er gaat komen.
 4. Uitgebreide dekking: NUFAM dekt elk aspect van de bedrijfsvoertuig- en logistieke sector, waardoor het een one-stop-bestemming is voor zowel professionals uit de industrie als liefhebbers.
 5. Duurzaamheidsfocus: Nu duurzaamheid steeds belangrijker wordt, heeft NUFAM zich aangepast door ruimte en aandacht te besteden aan milieuvriendelijke oplossingen. Het is waar groene mobiliteit centraal staat.

Waarom je NUFAM Karlsruhe 2023 zou moeten bezoeken:

Nu u een glimp heeft opgevangen van de geschiedenis, sectoren en deelnemende bedrijven, gaan we onderzoeken waarom u zou moeten overwegen om NUFAM Karlsruhe 2023 bij te wonen:

 1. Netwerkmogelijkheden: Of u nu in de branche zit of een aspirant-professional bent, NUFAM biedt ongeëvenaarde netwerkmogelijkheden. U kunt verbinding maken met collega's, experts en potentiële samenwerkingspartners van over de hele wereld.
 2. Innovatieshowcase: Wees getuige van de toekomst van mobiliteit en logistiek uit de eerste hand. Van elektrische vrachtwagens tot autonome technologie, bij NUFAM kunt u de allernieuwste innovaties ontdekken.
 3. Leren en inzichten: Woon informatieve seminars, presentaties en workshops bij om waardevolle inzichten te verwerven in trends, uitdagingen en kansen in de sector.
 4. Bedrijfsuitbreiding: Als u een bedrijfseigenaar bent, biedt NUFAM een uniek platform om uw producten en diensten aan een wereldwijd publiek te presenteren, waardoor uw marktbereik mogelijk wordt uitgebreid.
 5. Eco-vriendelijke oplossingen: Als duurzaamheid een prioriteit is voor u of uw bedrijf, dan is NUFAM de plek om de nieuwste milieuvriendelijke transportoplossingen en -technologieën te ontdekken.
 6. Ervaring en opwinding: Zelfs als u niet direct bij de branche betrokken bent, biedt NUFAM een spannende en leerzame ervaring voor autoliefhebbers en iedereen die nieuwsgierig is naar de toekomst van transport.

Concluderend belooft NUFAM Karlsruhe 2023 een mijlpaalevenement te worden in de wereld van bedrijfsvoertuigen, transport en logistiek. Met zijn rijke geschiedenis, diverse sectoren, prominente deelnemers en een focus op innovatie en duurzaamheid is deze beurs een must-visit voor professionals uit de industrie, bedrijven en iedereen met een passie voor de toekomst van mobiliteit. Zet het in je agenda en laat je inspireren door de drijvende krachten die de transportwereld vormgeven tijdens NUFAM Karlsruhe 2023!

Share this page


This website uses cookies to make your browsing experience easier on this website.
Click here for more info.